Gespreid betalen

Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als de aankoop van een boxspring of matras niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250,- tot een bedrag van €5000,-

Je kan met SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Zo kun je nog jaren genieten van jouw boxspring of matras wanneer je hem hebt afbetaald!

 

 

Online winkelen

Kies bij Luxebedden het artikel dat je wil hebben

Betaal in termijnen

Kies op de betaalpagina het aantal termijnen waarin je wil betalen

Afrekenen

SprayPay betaalt het artikel voor je waarna jij Spraypay in termijnen terugbetaalt

Terugbetalen

Na 30 dagen incasseert SprayPay het eerste maandbedrag via automatische incasso

Betaling afgerond

Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open?

Jouw voordelen op een rij

 Geen éénmalige hoge uitgave
 Vast laag maandbedrag en vaste rente
 Kies je eigen looptijd van 12, 18, 24 of 36 maanden
 Extra aflossen is 100% boetevrij en kan ten alle tijden
 Na 30 dagen start je met betalen
 De boxspring is na de looptijd volledig van jou

Boxsprings Leasen?

Tegenwoordig zijn er steeds meer partijen die boxspring lease aanbieden. Echter is het hierbij nooit duidelijk om wat voor boxspring het nu precies gaat. Vaak is er slechts een keuze uit een handjevol modellen. Bij boxspring lease zijn tevens de prijzen niet transparant en een eenvoudig rekensommetje leert dat je snel veel te veel geld betaald voor een inferieur product.

Bij Luxebedden.nl bieden wij de mogelijkheid aan om alle boxsprings (tussen €250 en €5000) gespreid te betalen. Hierbij zijn we volledig transparant in de waarde van het product. Uiteraard geldt hierbij wel “geld lenen kost geld” maar zijn de spelregels vooraf helder. Afhankelijk van de gekozen looptijd betaal je een rentepercentage tussen de 11,9% en 14%. Dit komt neer op een totale rentekost van €89,25 bij een bed van €1500,- en een looptijd van 1 jaar.

Eigendom

Zodra de door jouw gekozen looptijd verstreken is, is de boxspring volledig van jou. Dit is bij boxspring lease niet het geval! Na 5 jaar lang iedere maand het leasebedrag betaald te hebben is de boxspring uiteindelijk niet jouw eigendom. Je kunt deze dan eventueel tegen een (hoge) restwaarde overnemen van de betreffende aanbieder. Dit is dus iedere maand weggegooid geld!

Slaapgarantie

In tegenstelling tot het leasen van boxsprings betaal je bij luxebedden.nl geen maandelijkse bijdrage voor eventuele servicekosten. Wij zijn zeker van de kwaliteit van onze producten en geven hier dan ook de volledige fabrieksgarantie op. Daarnaast bieden wij een omruilgarantie aan waarbij je de mogelijkheid hebt om het ligcomfort tot 90 dagen na aankoop te wijzigen!

Kredietaanvraag

Voor een aanvraag tot €1000,- hoef je alleen in te vullen wat je inkomen en je lasten zijn, is het kredietbedrag meer dan €1000,- dan wordt er ook een bewijs van je inkomen en woonlasten (hypotheek of huur) gevraagd. Dit kan middels een loonstrook, bankafschrift of je bankapp met daarop de bij- en afschrijvingen zichtbaar. 

Wil je liever geen bewijs van je inkomen en woonlasten opgeven? Vraag dan een financiering tot €1.000 aan en betaal de rest bij levering. Neem hiervoor contact op met sales@luxebedden.nl

Wat is je maandbedrag? Bereken het nu!

Zet in de onderstaande banner jouw aankoopbedrag & klik op bereken.
Vervolgens verschijnt automatisch het maandbedrag (o.b.v. 36 maanden).

Benieuwd naar onze favorieten?

andere gingen je voor

Essentials Premium Voorraadmodel

Binnen een week al slapen op deze prachtige boxspring? Het Essentials Premium model is opgebouwd uit een niet-geveerde boxspring, wat zorgt voor een iets steviger ligcomfort. Hier bovenop ligt een Hilton Pocketvering matras wat het comfort van een 4-sterren hotel biedt. Dit slaapsysteem is in essentie eenvoudig maar wordt al sinds jaar en dag in alle luxe hotelketens wereldwijd toegepast.

Je slaapt al voor slechtst € 25,- per maand op deze boxspring!

andere gingen je voor

Pullman Silverline premier

Al jaren de beste uit de test van de Consumentenbond. De matrassen van Pullman staan voor kwaliteit en vakmanschap. De Silverline matrassen van Pullman zijn uitgerust met Advanced Dynamic pocketvering. De Advanced Dynamic pocketveer heeft aan de boven en onderzijde meerdere windingen. 

Je slaapt al voor slechtst € 21,- per maand op dit matras!

Benieuwd naar al onze producten?

Veelgestelde vragen

Luxebedden & Spraypay

Wij van Luxebedden helpen jouw met de ultieme nachtrust, komt deze aankoop echter net even niet uit of wil je niet al je spaargeld opmaken, dan kan Spraypay je hiermee helpen. Spraypay is een zelfstandig bedrijf dat consumenten de mogelijkheid aanbied om aangekochte producten gespreid te betalen.

Kan iedereen gespreid betalen aanvragen?

Iedereen kan gespreid betalen aanvragen. Echter, niet iedereen komt hiervoor in aanmerking.

SprayPay verleent alleen gespreid betalen als dit verantwoord is volgens de richtlijnen van het Nibud. Wij willen zo voorkomen dat je geen problemen krijgt met het betalen van je rekening.

Hoe betaal ik mijn rekening af?

Bij het digitaal ondertekenen van de overeenkomst ga je ermee akkoord dat Spraypay na 30 dagen het verschuldigde maandbedrag gaat incasseren. Zorg ervoor dat er voldoende saldo op je rekening staat, verder hoef je niets te doen.

Kan ik mijn rekening eerder betalen?

Eerder je rekening betalen is geen enkel probleem. Als je meer afbetaald dan de gebruikelijke, maandelijkse bedragen dan wordt het bedrag automatisch verlaagd. Vervolgens betaal je rente over het nieuwe openstaande bedrag. Aan het eerder aflossen zitten overigens geen extra kosten verbonden.

Ontvang ik notificaties voor mijn betalingen?

Alle betalingen vinden plaats middels automatische incasso, altijd 30 dagen na de aankoopdatum. Mocht de incasso niet gelukt zijn dan ontvang je van ons een herinnering per SMS en per mail. In deze reminder staat een datum waarop wij opnieuw gaan incasseren. Je dient er dan voor te zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat zodat wij het afgesproken termijnbedrag alsnog kunnen incasseren.

Wat gebeurt er als ik tijdelijk niet kan voldoen aan mijn betaalverplichting?

Kun je niet op tijd betalen? In dat geval dien je SprayPay daarvan meteen op de hoogte te stellen. Gebruik daarvoor het contactformulier. Gezamenlijk wordt dan gekeken naar de mogelijkheden om tot een aanvaardbare oplossing te komen.

Wat gebeurt er als ik langer (dan 2 maanden) niet kan voldoen aan mijn betaalverplichting?

Loop je meer dan 2 maanden achter met je betalingen dan is Spraypay  verplicht dit te melden aan het BKR. Dit kan gevolgen hebben bij de aanvraag van andere kredieten of langlopende abonnementen. Tevens heeft SprayPay het recht de goederen die je hebt aangekocht met op te eisen.

Kun je niet op tijd betalen? In dat geval neem je direct contact met op met SprayPay. Gezamenlijk bekijken we de mogelijkheden om tot een goede oplossing te komen.

Wat gebeurt er als mijn aankoop kapot gaat?

Als het gekochte product kapot is (gegaan) of het functioneert niet goed, dan kun je contact opnemen met Luxebedden. Je betalingsverplichting naar SprayPay blijft gewoon staan.

Ik wil mijn product retourneren

Als je jouw product(en) retourneert aan Luxebedden, wordt de prijs van de teruggestuurde producten verrekend met het te betalen bedrag. Je maandtermijn wordt dan automatisch aangepast. Als er geen bedrag meer openstaat wordt onze overeenkomst kosteloos beëindigt.

Wat gebeurt er als ik altijd op tijd betaal?

Als je netjes en op tijd het gekochte product(en) afbetaalt, doneren wij een gedeelte van het aankoopbedrag aan het door jou gekozen goede doel. Je kunt hier kiezen welk goede doel jij wilt steunen. Op deze manier willen wij samen met jou de wereld een stukje beter maken.

Contact informatie

Email

Sales@luxebedden.nl