Luxebedden.nl Maak kans op een textielpakket!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws. Laat je e-mailadres achter en maak kans op een textielpakket.

+31 413 274 588 - 7 dagen per week bereikbaar
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden

Wat doen wij

Het hoofdkantoor van Luxebedden.be is gevestigd in Uden en de winkels zijn verspreid over Nederland en Duitsland. Momenteel heeft Luxebedden.be 8 winkels waar alle topmerken prachtig staan uitgestald en je ook kunt proefliggen op de bedden. Luxebedden is een beddenwinkel die is gespecialiseerd in de verkoop van boxsprings.

Wat Luxebedden.be uniek maakt is dat je op onze website alle boxsprings naar wens kunt configureren. Wanneer je een model hebt dat je mooi vindt, kun je deze in 6 eenvoudige stappen naar wens configureren. Eerst kies je de door jouw gewenste afmeting, daarna de bedbodem, kleur en stof, hardheid matrassen, topper en pootjes. Je kunt alle boxsprings van de A-merken op deze manier samenstellen.

Wanneer je een boxspring naar wens hebt gekocht wordt deze netjes thuis geleverd en gemonteerd in uw slaapkamer. Alle verpakkingsmaterialen worden netjes mee genomen zodat er geen rommel achterblijft. Wanneer je een senioren boxspring van Aldenhuijsen koopt nemen we jouw oude bed ook weer gratis mee retour. Op deze manier wordt je helemaal ontzorgd.

Luxebedden.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een voucher voor:

10% KORTING OP JE EERSTE BESTELLING IN ONZE WEBSHOP!
Nee, bedankt.