Luxebedden.nl Maak kans op een textielpakket!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws. Laat je e-mailadres achter en maak kans op een textielpakket.

+31 413 274 588 - 7 dagen per week bereikbaar
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden

90 Dagen Omruilgarantie


Wij krijgen als beddenspeciaalzaak / webwinkel steeds vaker de vraag van onze klanten of wij ook een proefperiode kunnen aanbieden aan de klant, omdat u in een paar minuten proefliggen in de winkel natuurlijk nooit de garantie heeft dat slaapsysteem na een paar uur/dagen ook even comfortabel ligt als u had gehoopt.

Onze zéér vakbekwame slaapadviseurs zijn zéér ervaren in het adviseren van een slaapadvies dat perfect op uw persoonlijke wensen/eisen is afgestemd. Wij hebben een klant tevredenheids percentage van 97% (wat bovengemiddeld is). Wij zijn zo zeker van ons advies dat wij u als onze klant een schriftelijke "Slaapgarantie" geven bij aankoop van een slaapsysteem. U kunt er dus zeker van zijn dat de investering die u doet voor uw slaapcomfort niet tot een teleurstelling zal leiden. 

Hieronder vindt u onze voorwaarden om gebruik te kunnen maken van onze "90 Dagen Omruilgarantie"
 

Algemene voorwaarden 90 dagen omruilgarantie.

 Deze omruilgarantie geldt op de gehele collectie matrassen en kernen van Luxebedden.be, met uitzondering van showroommodellen.

• De omruilgarantie is niet van toepassing op online bestellingen. Het slaapsysteem dient persoonlijk door één van onze gespecialiseerde Luxebedden.be slaapadviseurs geadviseerd te zijn.
 Luxebedden.be geeft GEEN geld terug. Wij gaan samen met u op zoek naar een matras en/of kern dat wel past bij uw wensen en voorkeuren. 
 U kunt tot maximaal 90 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze omruilgarantie, u dient de/het boxspring/matras/slaapsysteem wel minimaal 30 dagen te hebben uitgeprobeerd. Uw lichaam heeft namelijk de tijd nodig om te “wennen” aan het nieuwe slaapsysteem.
• Wanneer de 90 dagen verstreken zijn en u toch graag uw matras wilt omruilen, rekenen wij hiervoor €150,- per ligplaats.
 Indien dit niet nodig is voor de bevordering van het slaapcomfort, kan Luxebedden.be ervoor kiezen om alleen een onderdeel van het slaapsysteem te vervangen (bijvoorbeeld alleen de matrassen als u bodems en matrassen heeft aangeschaft)
 Wanneer je een complete boxspringset hebt aangeschaft, zal indien nodig de complete boxspringset worden terug genomen, tenzij het ligcomfort verbeterd kan worden door middel van vervanging van matrassen/kernen of andere onderdelen. 
 U heeft als klant één maal de mogelijkheid op onze 90 dagen omruilgarantie.
 De omruilgarantie is niet overdraagbaar op derden. 
 De omruilgarantie is niet van toepassing op een topmatras, ook wel topper genoemd. 
 Als u gebruik maakt van onze omruilgarantie dienen de nieuwe matrassen en/of kernen minimaal dezelfde waarde te vertegenwoordigen als het ingeruilde artikel (het nieuwe artikel mag uiteraard wel een hogere waarde hebben)
 U bent verplicht het nieuwe slaapsysteem bij Luxebedden.be aan te schaffen, wij geven immers geen geld terug. Dit moet echter dankzij ons grote assortiment geen probleem zijn.
 Als het om te ruilen artikel beschadigd/bevuild/kapot is vervalt deze garantie, tenzij wij u de mogelijkheid bieden om een vergoeding te betalen voor de geleden schade. Zo kunnen wij het artikel eventueel alsnog herstellen/repareren/reinigen. 
 Als een artikel met een bepaalde korting/actie is gekocht, heeft u geen recht op korting op het nieuwe artikel. Dit is wel mogelijk als met terugwerkende kracht de korting van het om te ruilen artikel weer wordt verrekend (dit om te zorgen dat u geen korting op korting krijgt).
 Het slaapsysteem dient door Luxebedden.be geadviseerd te zijn, en niet op basis van het advies van een ander bedrijf (wij staan niet garant voor het slaapadvies van een ander). U kunt te allen tijde bij ons in de showroom een passend slaapadvies laten aanmeten door één van onze gespecialiseerde slaapadviseurs. 


Indien per telefoon of per email is overeengekomen met één van onze slaapadviseurs kan door Luxebedden.be op deze voorwaarde wel een uitzondering gemaakt worden

Luxebedden.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een voucher voor:

10% KORTING OP JE EERSTE BESTELLING IN ONZE WEBSHOP!
Nee, bedankt.