+31 (0)85 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >

Klantenservice: Retouren & Annuleren

Terug naar overzicht

Klachten

Mocht u onverhoopt toch een klacht of serviceaanvraag hebben, dan kunt u ons hiervan per mail op de hoogte brengen. U kunt uw serviceaanvraag mailen naar contact@luxebedden.be. Wij zullen uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling nemen en u z.s.m. op de hoogte stellen van de afwikkeling hiervan.

Retouren

Het herroepingsrecht geldt alleen voor producten die in onze webshop besteld zijn. Wanneer een bestelling is geplaatst in één van onze winkels, dan mag de koopovereenkomst niet herroepen worden. Koper kan de op afstand gesloten overeenkomst herroepen of annuleren binnen 14 dagen na levering middels het algemene herroepingsformulier (herroepingsformulier.pdf), telefonisch (+31 (0)85 - 064 0741, lokaal tarief) of via een e-mail naar contact@luxebedden.be.

U kan gebruik maken van de herroepingsrecht indien:
• Het niet om een product gaat, wat speciaal voor jou besteld en geproduceerd is. Als het product duidelijk persoonlijk van aard is, neemt Luxebedden.be het product niet retour.
• Het product onbeschadigd is en in de originele en ongeopende verpakking zit. 
• Het product ongebruikt is.

Luxebedden.be stelt deze voorwaarden om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne of omdat het product duidelijk persoonlijk van aard is en daardoor niet teruggezonden kan worden als het al uitgepakt, beschadigd of gebruikt is. (Top)matrassen of beddengoed kan Luxebedden.be bijvoorbeeld niet meer verkopen als de verpakking al geopend is of de producten gebruikt zijn.

Zodra koper heeft laten weten de koop op afstand te ontbinden, annuleert Luxebedden.be de order. Adres voor retourzendingen:
Luxebedden.be
Frontstraat 14
5405 AK Uden
NEDERLAND

De voorgaande voorwaarden gelden vanzelfsprekend niet als je een gegronde klacht over het product hebt die onder de wettelijke garantie of de extra garanties van Luxebedden valt. Wanneer bij retourname blijkt dat het product is beschadigd of gebruikt is, dan ben jij als consument aansprakelijk voor de waardevermindering van het product. De waardevermindering brengen wij bij jou in rekening en indien mogelijk verrekenen wij dit met het bedrag dat wij jou nog moeten terugbetalen.

Retourneren in de winkel
Wij bieden in onze winkels een 90 dagen omruilgarantie op alle boxsprings en matrassen. 
Meer informatie over de 90 dagen omruilgarantie

Retourkosten
De kosten voor het retour sturen zijn voor jouw rekening. Indien het product niet per gewone post retour gezonden kan worden, kan Luxebedden.be het product bij koper ophalen. De kosten hiervoor bedragen €115,00 en komen voor rekening van koper. Het totale aankoopbedrag (inclusief eventueel berekende bezorgkosten) wordt binnen 8 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst op de rekening van koper teruggestort. Eventuele retourkosten worden verrekend met dit bedrag. De retourbetaling vindt alleen plaats als het product door Luxebedden.be in ontvangst is genomen of wanneer Luxebedden.be een bewijs heeft ontvangen dat het product is teruggezonden. De kosten voor het retour sturen zijn voor jouw rekening. Indien het product niet per gewone post retour gezonden kan worden, kunnen wij het product bij je ophalen. De kosten hiervoor bedragen €115,00 en komen voor jouw rekening.

Annuleren

Een wijziging van de bestelling van een matras, bedbodem, boxspring of topmatras moet uiterlijk binnen 48 uur na aankoop schriftelijk of per e-mail doorgegeven worden door koper aan Luxebedden.be. Een wijziging is een verandering van de order, bijvoorbeeld een andere kleur of maat. Een annulering is geen wijziging.

Het wijzigen van een order van 3 tot 7 kalenderdagen na het plaatsen van de bestelling, is mogelijk tegen vergoeding van de kosten. Hiervoor wordt een bedrag van €200,00 in rekening gebracht, ongeacht de hoogte van het orderbedrag. Voor een wijziging die je na 7 kalenderdagen doorgeeft, brengen wij annuleringskosten in rekening volgens de CBW-voorwaarden.

Bij een koop op afstand is het herroepingsrecht van toepassing.

Annuleringsvoorwaarden
U komt alleen in aanmerking voor annulering als je aan de volgende voorwaarden voldoet:
• Je laat ons tijdig schriftelijk weten dat je de koop op afstand annuleert, door een e-mail te sturen naar info@luxebedden.be.
• In het geval van speciaal volgens de wensen van de koper geproduceerde artikelen bestaat de kans dat de order niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden. Indien koper in dat geval toch wenst te annuleren is Luxebedden.nl genoodzaakt om annuleringskosten te bereken volgens de CBW-voorwaarden .
• In geval van annulering is koper in aanvulling op artikel 12 van de CBW-voorwaarden €75,00 administratiekosten verschuldigd in geval de order een waarde heeft van €500,00 of hoger.

Wijze van retoursturen

Online bestelde artikelen (zoals dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens, etc.) die niet zijn gebruikt en/of beslapen zijn, kunt u binnen 7 dagen retourneren naar:

Luxebedden.be
Frontstraat 14
5405 AK  Uden
Nederland

Retourkosten

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het verzenden van producten is voor eigen risico. Pak het daarom goed in. We adviseren je een begeleidend schrijven bij uw retourzending toe te voegen, zodat de retourzending gemakkelijk verwerkt kan worden en het betaalde bedrag snel teruggestort kan worden. Mocht u hierover vragen hebben, dan kun je ons bereiken per e-mail: info@luxebedden.be of telefonisch via: +31 (0)85 - 064 0741.