+31 (0)85 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >

Klantenservice: Levering

Terug naar overzicht

Afleveren artikelen

Luxebedden.be zorgt ervoor dat de producten aan huis (of afleveradres) bezorgd worden. In dat geval maakt u met de afdeling orderverwerking een afspraak voor levering op een door u bepaalde werkdag.

Gratis Bezorging
Alle bestellingen boven €35,- worden gratis bezorgd! Of het nu gaat om een hoeslaken, hoofdkussen, matras of complete boxspringset. Tevens versturen wij bestellingen boven de €250,- gratis onder rembours.

Levering in de slaapkamer
Alle matrassen, bedden en boxsprings vanaf €400,- worden gratis gemonteerd in de slaapkamer!

Kleine Artikelen
Kleine goederen zoals dekbedden, kussens, hoeslakens, dekbedovertrekken etc zullen wij versturen met een pakketdienst (GLS), u ontvangt hiervan een email met de Track&Trace gegevens zodat u uw pakketje kunt volgen. Op de dag van levering zal de hele dag iemand beschikbaar moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen. Wanneer u heeft gekozen voor betaling bij levering dient u bij de chauffeur per Kontant te betalen.

Grote Artikelen
Grote artikelen zoals Bedden, Boxsprings, Matrassen, Bedbodems etc worden door onze eigen bezorgers of door onze transporteur geleverd. Zodra uw bestelling bij ons gereed staat zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een bezorg afspraak. U kunt zelf aangeven op welke werkdag u uw bestelling geleverd wilt hebben.

Dagdelen afspreken behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Ook het afspreken van een tijdstip behoort niet tot de mogelijkheden. Wanneer u heeft gekozen voor betaling bij levering (Rembours) dan kunt u bij levering bij de bezorgers per PIN of CONTANT betalen. Zorg er wel voor dat uw pinlimiet toereikend is (dit is per bank afhankelijk) zodat u zonder problemen het bedrag kunt pinnen. U kunt in veel gevallen de bank een dag voor levering bellen om uw pinlimiet te verhogen.

Levertijden

Op iedere productpagina vindt u de verwachte levertijd van het product. In het product overzicht van uw bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Voor het maken van een leverafspraak dient u in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd.

Luxebedden.be doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten/ leveranciers en transporteurs van de producten. U hoeft uw bestelling niet binnen een gestelde termijn, na de bestelling, af te nemen. U kunt een gewenste leverdatum aangeven die enkele weken opschuift (met een maximum van 6 maanden), wij reserveren dan uw bestelling voor u en houden ze in ons magazijn. Ze worden dan uitgeleverd op de datum die door u is aangegeven. Groot voordeel is dat planningen voor u en voor ons beter op elkaar afgestemd kunnen worden en u verzekerd bent van de correcte levering, tevens voorkomt u in de tussentijd het risico van eventuele prijsverhogingen.

Wijze van aflevering

Hieronder vindt u per artikelgroep de wijze van levering/aanbieden:

Bedtextiel
Deze artikelen zoals dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken etc... zullen door GLS bij u aan de voordeur worden overhandigd.

Matrassen
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Bedbodems
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Ledikanten
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd en gemonteerd.

Boxsprings
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd en gemonteerd.

*Bij levering op de waddeneilanden (excl. Texel) is het helaas niet mogelijk om de producten door onze monteurs te laten monteren omdat wij de levering daar door externe transporteurs laten uitvoeren. 

Kosten afleveren

Luxebedden.be brengt hiervoor kosten in rekening conform onderstaand:

Bestellingen onder een orderbedrag van € 35,00 worden belast met € 4.95 verzendkosten.
Bestellingen boven een orderbedrag van € 35,00 worden gratis geleverd. 

* Deze prijzen gelden voor leveringen binnen Nederland (inclusief Texel en exclusief de overige Waddeneilanden) en België.
* Prijzen zijn incl. BTW
* Pinnen van het bedrag is alleen mogelijk bij bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems.

Algemeen
Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden door ons gemaakte vrachtkosten nogmaals in rekening gebracht.