+31 (0)85 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >

Klantenservice: Contactgegevens

Terug naar overzicht

Contactgegevens

Contact opnemen met Luxebedden.be 
Heb je een vraag over jouw product of een bestelling, dan kun je contact met ons opnemen via de onderstaande contactmogelijkheden. Voor vragen over de luxebedden collectie verwijzen wij je graag naar een winkel bij bij jou in de buurt. Vind een Luxebedden winkel bij jou in de buurt.

Klantenservice
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Telefoonnummer: +31 (0)85 - 064 0741  
E-mail: contact@luxebedden.be

Hulp bij jouw online bestelling?
Bij vragen, advies of opmerkingen bij het plaatsen van jouw online bestelling kun je contact met ons opnemen via info@luxebedden.be of telefonisch op +31 (0)85 - 064 0741,  maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Contactadres
Luxebedden BV
Postbus 613
5400 AP Uden
Telefoon: +31 (0)85 - 064 0741
E-mail: info@luxebedden.be

Hoofdkantoor: 
Frontstraat 14
5405 AK Uden
Tel: +31 (0)85 - 064 0741
E-mail: info@luxebedden.be

Showrooms:
Bekijk hier het overzicht van onze winkels, de contactgegevens en openingstijden

Bankgegevens: 
KvK-nummer: 17239551
IBAN-nummer: NL24 ABNA 0835 1930 20
BIC-nummer: ABNANL2A
BTW-nummer: NL.820.296.144.B01

Wie zijn wij?

Luxebedden.be is de grootste webshop van België op het gebied van bedden en accessoires. Als online specialist bieden wij de consument topmerk bedden aan tegen de beste prijzen. Tevens hebben wij meerdere enorme showrooms verspreid in Nederland met tot wel 80 verschillende boxspringsets van bekende merken tegen zeer scherpe prijzen.

Wat doen we?

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers zijn wij in staat om praktisch alle A-merken bedden tegen zeer goede prijzen aan te bieden. Daarnaast worden bestellingen boven €35,- al gratis thuisbezorgd (hieronder rekenen wij €4,95 verzendkosten, tenzij anders aangegeven).

Hoe werken we?

Hoe gaat het shoppen op Luxebedden.be in zijn werk? Op onze site vindt u een assortiment van duizenden slaapartikelen. Via het navigatiemenu surft u eenvoudig door onze site en komt op die manier steeds via enkele stappen bij het door u gewenste produkt. Zo kunt u eenvoudig op merk maar ook op productgroep zoeken. Met een simpele druk op de bestelknop plaatst u de produkten in het winkelmandje waarna u uw gegevens invult en het produkt kunt bestellen.

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u twijfelt over bepaalde producten en/of dat u graag advies wilt van een van onze ervaren verkopers. Daarom zijn wij telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en voorzien we u graag van advies om zo tot uw gewenste slaapartikelen te komen. Tevens kunt u onze winkels tijdens onze openingstijden bezoeken en telefonisch bereiken (klik hier voor onze winkels en openingstijden)

Buiten deze tijden kunt u natuurlijk altijd per email uw vraag stellen: info@luxebedden.be Wij trachten om al uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)85 - 064 0741, maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. 

Daarnaast bieden we extra services zoals het compleet maken van uw offertes, het nakijken van uw offerte en het plannen van een afspraak om de bestelde producten bij u aan huis af te leveren en eventueel te monteren.

Naast de grootste webshop met duizenden topmerk producten op slaapgebied, hebben wij ook 6 grote showrooms in Nederland waar u veel van onze producten kun bezichtigen en kunt beleven.

Waarom Luxebedden.be?
Het is tegenwoordig net zo gemakkelijk om via internet te kopen. Allereerst bent u niet gebonden aan openingstijden, maar kunt u wanneer het u uitkomt onze site bezoeken en rustig door onze virtuele showroom surfen.

"Maar ik wil de produkten zelf zien, zodat ik weet wat ik koop!", zult u zeggen. Vergeet niet dat in een gemiddelde showroom nog geen vijf procent van het complete aanbod opgesteld staat. Hierdoor wordt ook in showrooms het overgrote deel via een folder en dus a.d.h.v produktfoto's verkocht. Het voordeel van onze website is dat u bij ieder artikel naast de productfoto duidelijk en overzichtelijk de productomschrijving, prijs en levertijd vindt. Hierdoor kunt u eenvoudig een afgewogen beslissing maken. Als u toch de producten wilt bekijken kunt u altijd onze showroom komen bezoeken, onze goed opgeleidde slaapspecialisten kunnen u dan voorzien van een bij u passend slaapadvies.

Als een van de grootste webwinkels op het gebied van exclusief slapen in Nederland kunt u bij Luxebedden.be terecht voor losse onderdelen, maar ook voor de inrichting van complete slaapkamers. Uw voordeel t.o.v. een gemiddelde showroom kan hoog oplopen dus tel uit uw winst.