+31 (0)85 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden

Klantenservice: Betalen

Terug naar overzicht

Wijzen van betalen

Op Luxebedden.be kunt u op 5 verschillende manieren betalen:
. Betaling onder rembours CASH* 
. iDEAL (mr cash) 
. Kontant of per Pin bij ophalen in de winkel
. PayPal 
Hieronder volgt een korte uitleg over wat de diverse methoden inhouden:

Betaling onder rembours (CASH)
Betaling onder rembours houdt in dat u de bestelling wordt betaald op het moment dat deze bij u geleverd wordt. Deze betaling vindt dan plaats door overdracht van contact geld. Het bijzondere van Luxebedden.be is dat wij in tegenstelling tot vele collega's geen kosten rekenen voor een "rembours-betaling". Let op: Contante betaling onder rembours

iDEAL
Als u kiest voor betalen via iDEAL maakt u direct bij het afronden van uw bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van uw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDEAL.nl vindt u de vele voordelen van deze betaalmethode.

PayPal
PayPal is 's werelds veiligste betaalmethode, al uw aankopen zijn verzekerd door PayPal. Dit houdt in dat als het product niet geleverd wordt, of niet voldoet aan de omschrijving dat u het geld teruggestort krijgt van PayPal. Helaas zijn wij wel genoodzaakt om extra kosten hiervoor in rekening te brengen (3%), dit zijn de kosten die PayPal ons ook in rekening brengt voor het gebruik van hun diensten (aankoop verzekering). En aangezien onze prijzen zo scherp zijn kunnen wij deze 3% niet meer extra als korting geven.

Betalen vanuit het buitenland

Voor betalingen vanuit het buitenland geldt een afwijkende manier van betalen. U ontvangt de factuur en door middel van een internationale bancaire overschrijving voldoet u 3 dagen voor levering de betaling. Om deze bankoverschrijving te kunnen verrichten heeft u de IBAN en BIC code van ons nodig.

Luxebedden.be
Bank rekening: Rabobank: NL56 RABO 0311 6610 17
IBAN code: NL56 RABO 0311 6610 17
BIC code: RABONL2U

U kunt echter bij het plaatsen van uw bestelling ook gewoon direct online betalen met MrCash of iDeal en u kunt er ook voor kiezen om onder rembours te laten leveren, u kunt dan bij levering per Pin of Contant aan de chauffeur betalen.

Vanaf buitenlandse bankrekeningen is het helaas niet mogelijk om middels een éénmalige machtiging te betalen. Indien u vragen heeft over betalingen vanuit het buitenland, neem dan contact op met de afdeling verkoop, bereikbaar per mail via info@luxebedden.be of telefoonnummer 0031-413-246017.