+31 (0)85 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Bekijk alle filters

Type: selecteer één of meerdere filters

Sluiten
Annuleren
Selectie toepassen
Selectie wissen

Breedte: selecteer één of meerdere filters

Sluiten
Annuleren
Selectie toepassen
Selectie wissen

Lengte: selecteer één of meerdere filters

Sluiten
Annuleren
Selectie toepassen
Selectie wissen
Filters wissen
 • 6 Showrooms
  in Nederland

  6 Showrooms in Nederland

  Al onze showrooms zijn minimaal 1000m2 en te vinden in Breda, Rotterdam, Uden, Utrecht, Duiven en Amsterdam

 • Gratis montage en levering
  tot in de slaapkamer

  Gratis bezorging

  Alle bestellingen boven € 35,- worden GRATIS bezorgd! Grotere artikelen zoals matrassen, toppers en complete boxsprings worden door onze bezorgers geleverd en gemonteerd op de door u gewenste plaats. Alle verpakkingsmaterialen nemen we uiteraard mee terug.

 • +31 85 - 064 07 41
  Onze support helpt je graag

  Hulp of advies nodig?

   

  Maandag 09:00 - 17:00
  Dinsdag 09:00 - 17:00
  Woensdag 09:00 - 17:00
  Donderdag 09:00 - 17:00
  Vrijdag 09:00 - 17:00

Latex Matrassen

35% Korting
Velda Hilton Latex Matras
Velda
Velda Hilton Latex Matras
Velda Hilton Latex Matras
 • Sluit perfect aan op de contouren van je lichaam
 • Helpt nekklachten voorkomen
 • Latex: Veerkrachtig en soepel

259,35

Nu vanaf

 • Gratis levering tot in de slaapkamer
terug naar boven
Nog 0 Items

Latex matras kopen? De grootste online keuze beste latex matrassen

Het matras is de belangrijkste ondersteuning van je bed, een goed matras zorgt er voor dat jij uitgeslapen aan de dag begint. Een goede nachtrust verhoogt de kwaliteit van het leven. Een latex matras is een topmatras wat vrijwel alleen maar voordelen heeft. Vanwege de natuurlijke stoffen is de latex matras de oplossing voor aspecten als duurzaamheid, ventilatie en veekracht. Wil je een latex matras kopen? Laat je dan informeren en inspireren op onze website.

Latex matrassen zijn duurzaam en veerkrachtig

Latex matrassen hebben bij veel mensen een goede reputatie. Twee belangrijke voordelen van latex zijn dat het duurzaam blijft en dat het veerkrachtig is. Deze modellen kunnen variëren van erg stevig tot heel zacht. Dit hangt af van de kwaliteit die is gebruikt en of er luchtkanalen aanwezig zijn. Deze matrassen zijn soepel en je kunt ze gebruiken op verstelbare bedbodems. Een latex matras is een aanrader voor mensen die naar kwaliteit zoeken. De beste kwaliteit koop je eenvoudig bij Luxebedden.be. Onze website is heel overzichtelijk opgezet zodat jij rustig op zoek kan gaan naar de beste latex matrassen. Vanwege de duidelijke informatie kun je heel makkelijk vergelijken welk model het best bij jou past. Luxebedden.be heeft de allerbeste collectie samengesteld, zodat jij altijd kan slagen. Wil je even proefliggen? Laat je adviseren door onze slaapexperts in een van onze 6 winkels. Bij een geplaatste bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het leveren. 

De beste kwaliteit natuurlatex matras

Luxebedden.be en hoge kwaliteitsnormen gaan hand in hand samen. Onze collectie staat voor garant voor de beste kwaliteit. De natuurlijke materialen hebben een duurzame kwaliteit en zijn milieuvriendelijk. Iedereen slaapt een derde deel van hun leven, een kwalitatief uitstekend natuurlatex matras draagt dan ook zeker bij aan onze gezondheid. Door de goede veerkracht wordt er door de natuurlatex matras een hoog comfort geboden. Daardoor pas het precies aan de contouren van het lichaam wanneer je op het natuurlatex matras gaat liggen. Neem snel een kijkje op de website of bezoek één van de Luxebedden winkels verspreid in heel het land en laat je informeren over het natuurlatex matras door onze slaapexperts!Afkomst

De kenmerken van latex matrassen zijn dat ze duurzaam, sterk en veerkrachtig zijn. Natuur latex is afkomstig van de rubberboom uit Brazilië en het is een ongevulkaniseerde natuurrubber. Latex is een dikke vloeistof en heeft een witte kleur. Daarom is de kleur van een latex matras ook wit als er geen toevoegingen zijn.


Soorten matrassen van latex

Het rubber waarvan een latex matras wordt gemaakt kan bestaan uit natuurrubber, synthetisch rubber of een combinatie van de twee. De eigenschappen van latex matrassen die van natuurrubber gemaakt zijn verschillen van die van de matrassen die van synthetisch rubber gemaakt zijn. Een natuur latex matras biedt meer veerkracht dan een synthetisch latex matras. Maar aan de andere kant zal een natuur latex matras ook sneller slijten.


Combinatie

In de praktijk zien we dat de meeste latex matrassen met een combinatie van de twee soorten rubbers worden gemaakt. Over het algemeen wordt dat echter niet aangegeven. Als een latex matras meer dan veertig procent van natuur latex is gemaakt mag de fabrikant het een natuur latex matras noemen. Het kan dus voorkomen dat een natuur latex matras toch voor het grootste deel uit synthetisch rubber is gemaakt. Het kan daarom handig zijn om voor het kopen van een natuur latex matras eerst te vragen hoe groot het percentage is dat met natuur latex is vervaardigd.


Comfort bij latex matras

Door de goede veerkracht wordt er door deze matrassen een hoog comfort geboden aan de consument. Daardoor kan de latex matras zich goed aanpassen aan uw contouren wanneer u op het matras gaat liggen. Bij de productie werden de traditionele matrassen van latex samen met veel pinnen in de mal gegoten. De taak van die pinnen is om voor ventilatie te zorgen, maar ook om de matras snel te laten verwarmen en koelen. Door verschillende formaten van pinnen te gebruiken bij de productie kan men meer of minder latex op bepaalde plaatsen zetten. Op die manier ontstaan er zogenaamde comfort zones waarmee de lighouding wordt verbeterd. Bekijk ook eens onze collectie Traagschuim matrassen, Koudschuim Matrassen en Pocketvering Matrassen