+31 (0)85 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Bekijk alle filters

Type: selecteer één of meerdere filters

Sluiten
Annuleren
Selectie toepassen
Selectie wissen

Breedte: selecteer één of meerdere filters

Sluiten
Annuleren
Selectie toepassen
Selectie wissen

Lengte: selecteer één of meerdere filters

Sluiten
Annuleren
Selectie toepassen
Selectie wissen
Filters wissen
 • 6 Showrooms
  in Nederland

  6 Showrooms in Nederland

  Al onze showrooms zijn minimaal 1000m2 en te vinden in Breda, Rotterdam, Uden, Utrecht, Duiven en Amsterdam

 • Gratis montage en levering
  tot in de slaapkamer

  Gratis bezorging

  Alle bestellingen boven € 35,- worden GRATIS bezorgd! Grotere artikelen zoals matrassen, toppers en complete boxsprings worden door onze bezorgers geleverd en gemonteerd op de door u gewenste plaats. Alle verpakkingsmaterialen nemen we uiteraard mee terug.

 • +31 85 - 064 07 41
  Onze support helpt je graag

  Hulp of advies nodig?

   

  Maandag 09:00 - 17:00
  Dinsdag 09:00 - 17:00
  Woensdag 09:00 - 17:00
  Donderdag 09:00 - 17:00
  Vrijdag 09:00 - 17:00

Bonell Matrassen

25% Korting
Romantovich Hilton Bonellvering Matras
Romantovich
Romantovich Hilton Bonellvering Matras
Romantovich Hilton Bonellvering Matras
 • Amerikaans Hotel ligcomfort
 • 2-zijdig beslaapbaar
 • Helpt gewrichtspijn voorkomen

126,75

Nu vanaf

 • Gratis levering tot in de slaapkamer
terug naar boven
Nog 0 Items

De voordelen van een binnenveringsmatras

De Bonell Binnenveringmatras is een traditioneel matras met een verensysteem waarbij de veren door middel van een spiraaldraad aan elkaar verbonden zijn. Door het gebruik van dit verensysteem wordt de druk op één veer verdeeld mede door de omliggende veren. De veerkracht van een binnenveringsmatras wordt bepaald door onder andere de dikte van het staaldraad en het aantal veren per m2. Bij dit type matras is het aantal veren 80 tot 150 per m2. Hoe meer veren er gebruikt worden, des te beter. Een binnenveringsmatras heeft een aantal eigenschappen die als positief ervaren worden. Doordat er veel lucht tussen de veren door kan, ventileren deze matrassen erg goed en is de vochtdoorlatendheid ook zeer goed te noemen. De levensduur is zeer lang en kuilvorming komt niet zo snel voor, mits de afdeklaag bovenop de veren van een degelijk materiaal is. De aanvangsprijs van dit type matras is laag en daardoor staat de prijs met kwaliteit prima in verhouding.

Het ligcomfort van een Bonell matras

Een ander woord voor binnenveringsmatras is ook wel een bonell matras. Dit model kan alleen gebruikt worden op een vlakke (niet verstelbare) bedbodem. Een bonell matras heeft aparte zones voor schouders en heupen zoals bij pocketvering matrassen. Hierdoor is de tegendruk overal gelijk aangezien het verenbed uit 1 geheel bestaat.

Variërend aanbod Bonellvering matrassen bij Luxebedden.nl

Onze matrassen collectie staat voor optimaal comfort en kwaliteit tegen de beste prijzen. In de bonellveren matrassen collectie vind je ongetwijfeld het matras dat bij jou past, ongeacht het budget. Bekijk naast het aanbod bonellevering matrassen ook de ander typen zoals zoals, pocketvering matrassen, koudschuim matrassen en traagschuim matrassen. Onze slaapexperts leggen je graag de verschillen uit, en welke vering het beste bij jou past. Neem snel een kijkje op de website of bezoek één van de Luxebedden winkels verspreid in heel het land en ontdek de uitgebreide collectie matrassen. Altijd de beste kwaliteit gecombineerd met de beste prijs!