+31 (0)85 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >
Jensen boxsprings

Jensen boxsprings

Designed for sleep comfort

Bekijk de Jensen collectie

Waarom een Jensen bed?

✓ Optimaal ligcomfort met het unieke 'Original Zone System'

✓ Innovatief Scandinavisch(e) design en techniek

✓ Het 'Aloy Veersysteem' past zich continue aan je lichaam aan voor de beste ondersteuning

✓ Ingebouwde ventilatie en massage (bediening met Smart Phone!)

Jensen Diplomat

Je slaapt al op een Jensen Diplomat vanaf €2289,-. Kom langs in één van onze winkels om dit unieke ligcomfort te ervaren.

Kom proefliggen > Jensen Diplomat >

Jensen bedden vind je volop bij Luxebedden.nl


Wanneer je op zoek bent naar de prachtige en unieke Jensen bedden dan ben je bij Luxebedden.nl helemaal aan het juiste adres. In onze webshop vind je een ruime collectie. Jensen bedden geven je maximale lichaamsondersteuning en ligcomfort. Bij Jensen streven ze ernaar om altijd de beste slaapoplossing te vinden. Jensen gebruikt hiervoor vaak de meest moderne materialen. Een Jensen boxspring staat dan ook bol van innovatie en design. Een bed is dan ook niet alleen maar de plek waar je slaapt, een bed is een onderdeel van je levensstijl.Vind jouw eigen Jensen boxspring design


Bij Jensen koesteren ze hun eigen Scandinavisch design. Veel van de materialen zijn geïnspireerd op de natuur. Jensen gebruikt trendy stoffen en een tijdloze uitstraling voor de boxsprings. Een Jensen bed is naast een heerlijk comfortabel bed dan ook nog eens een lust voor het oog. In onze webshop maak je jouw Jensen boxspring nog persoonlijker. In onze configurator stel je heel gemakkelijk je eigen boxspring samen. Je kiest zo de juiste maat, kleur, hardheden van de matrassen en het type topmatras en het hoofdbord en de pootjes naar keuze.Wat maakt een Jensen bed zo comfortabel?


Jensen heeft een systeem ontworpen dat helemaal afgestemd is op de meeste lichamen van ons. De meeste lichamen hebben nu eenmaal brede schouders en smalle, maar wel zwaardere heupen. Het zonesysteem van Jensen ondersteunt het lichaam beter doordat de schouders en de heupen dieper in het matras kunnen zakken maar waarbij de taille wel ondersteund blijft. Op deze manier is jouw Jensen bed perfect gemaakt voor de allerbeste ondersteuning. Jensen heeft veel onderzoek gedaan om deze beste slaapstand te bepalen. Daar is dan ook het Jensen Original Zone systeem uit geboren dat in ieder Jensen bed geïntegreerd is.