+31 (0)85 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >
Carpe Diem boxsprings

Carpe Diem boxsprings

Beds of Sweden

Waarom een Carpe Diem bed?

✓ Hoogwaardige kwaliteit

✓ Puur Scandinavisch Design

✓ Superzacht slaapcomfort

✓ Technische perfectie en de beste ondersteuning

Complete set vanaf €4999

uitvoering 180x210cm compleet

Complete set vanaf €5999

uitvoering 180x210cm compleet

Complete set vanaf €6999

uitvoering 180x210cm compleet

Complete set vanaf €7999

uitvoering 180x210cm compleet

Carpe Diem boxspring kopen?


Een uitgebreide collectie Carpe Diem bedden vind je bij ons online!

Carpe Diem bedden staan naast de prachtige vormgeving bekend om de geweldige ondersteuning die zij bieden. Met deze reden hebben wij dan ook een ruime keuze aan Carpe Diem bedden in onze collectie opgenomen. Hoe goed jij gedurende de dag presteert wordt voor het grootste gedeelte bepaalt door jouw nachtrust. Fris ontwaken, uitgerust zijn je bereikt het enkel wanneer je de perfecte rust in de nacht hebt. Zo herstelt bij een goede nachtrust je lichaam en verfrist het je geest. Dat Carpe Diem bedden naast het slaapcomfort dat ze bieden ook de perfecte aanvulling zijn voor je slaapkamerinterieur vinden wij minstens zo belangrijk. Bekijk daarom snel onze uitgebreide collectie en vindt jouw eigen Carpe Diem bed!Carpe Diem boxspring, een perfecte keuze!

Carpe Diem staat bekend als een zeer toonaangevend merk van bedden in Zweden. De Carpe Diem bedden zijn van een hoge kwaliteit en voorzien van de beste en meest recente technieken. Naast dat een Carpe Diem boxspring staat voor zeer veel comfort zijn ook de modellen zelf stuk voor stuk prachtig vormgegeven en geven ze iedere slaapkamer een unieke uitstraling.Carpe Diem bed

Jouw eigen Boxspring bed van Carpe Diem kun je natuurlijk helemaal passend maken naar eigen wens in ligcomfort en uitstraling. Op Luxebedden.nl vind je een uitgebreid assortiment van Carpe Diem boxsprings. De verschillende Carpe Diem bedden kun je geheel naar eigen wens samenstellen waarbij je natuurlijk kiest voor een gewenste uitstraling en ligcomfort dat compleet bij je past. Per Carpe Diem bed zijn er verschillende stoffen en kleuren, toppers, matrassen, hoofdborden en pootjes verkrijgbaar. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden en kies jouw eigen droombed met uniek slaapcomfort van Carpe Diem op Luxebedden.nl.